Meille hyvin pesty auto on kunnia-asia. Käsinpesty auto on taatusti puhdas ja kiiltävä. Hellävaraiset pesutavat, sekä luotettavat ja tutkitut pesukemikaalit takaavat loistavan pesutuloksen. Käytämme ainoastaan laatu- ja ympäristöstandardit täyttäviä autonhoitotuotteita. Sisäpuhdistukset lisäävät ajonautintoa ja turvallisuutta.

Kaikki pesut suoritetaan AINA käsityönä.


Kanta-asiakasjärjestelmämme kautta saat tuntuvasti edullisempia pesuja. Meiltä saat pesupassin, jolla joka 6. pesu on veloitukseton.

 

Jättämällä henkilöautosi/pakettiautosi A1 Autotaloon hyväksyt seuraavat ehdot:

Autopesu

Painepesurin paine on vakio. Likaista maalipintaa emme voi arvioida mahdollisista naarmuista ennen auton puhtaaksi pesua. Vastaavanlaisen sattuessa, A1 Autotalo EI ota vastuuta maalipinnan mahdollisista naarmuista. Emme vastaa pesun yhteydessä mahdollisesti kosteudesta aiheutuvista sähkövioista. Lakka- tai maalipinnan mahdollisesta hilseilystä on kyseessä maalausvirhe, tai maalipintaan on sattunut esim. kiveniskusta johtanut naarmu, A1 Autotalo ei ota vastuuta maalivirheestä. Erittäin likaisesta autosta tai eläintenkarvojen imuroinnista veloitamme lisämaksun.