Korkealaatuinen auton lasien tummennus kymmenen vuoden takuulla.

Auton ikkunoiden tummennus ja auton ikkunoiden kalvotus ammattitaidolla ja kokemuksella Turussa. Auton lasien tummennus tuo mukanaan monia etuja! Auton ikkunoiden kalvot suojaavat auton sisätilaa auringon kuumuudelta, joten matkustamo pysyy viileämpänä ja ajomukavuus kasvaa huomattavasti.

Ikkunatummennuksella pidennät myös huomattavasti auton ilmastointilaitteen käyttöikää. Tummilla kalvoilla ja ikkunatummennuksella voi myös suojata erinomaisesti matkustajien yksityisyyttä ja samalla lasien tummennus ja kalvotus estää esimerkiksi takana ajavan auton valoista häikäistymisen. Tummennus on jopa terveellistä – sävylasit suodattavat jopa 99 % vaarallisesta auringon UV-säteilystä. Edellämainittujen hyötyjen yhteisvaikutuksesta myös ajoturvallisuus paranee.


Meiltä laadukas ikkunatummennus niin henkilöautoon kuin tila- ja pakettiautoon. Otamme vastuun työstä ja annamme lasein tummennus työllemme 6 vuoden takuun. Aurinkosuojakalvolla on 10 vuoden takuu.


Ota yhteyttä jo tänään! Tarjoamme sujuvan ja asiantuntevan palvelun.

HUOM: Suomen lain mukaan on kiellettyä ajaa liikenteessä autolla, jossa tuulilasit tai etuovet ovat tummennettuja. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.

Hinnasto

Avolava (auto)Hinta
Takalasi 90 €
Takasivut30 €
Takaovet90 €
Etuovet60 €
Kaikki lasit (ei sis. etuovia)210 €

CoupeHinta
Takalasi 90 €
Takasivut40 €
Etuovet80 €
Kaikki lasit (ei sis. etuovia)210 €

PorrasperäHinta
Takalasi 95 €
Takasivut35 €
Takaovet80 €
Etuovet50 €
Kaikki lasit (ei sis. etuovia)210 €

ViistoperäHinta
Takalasi 95 €
Takasivut45 €
Takaovet80 €
Etuovet40 €
Kaikki lasit (ei sis. etuovia)220 €

FarmaritHinta
Takalasi 90 €
Takasivut50 €
Takaovet80 €
Etuovet40 €
Kaikki lasit (ei sis. etuovia) 220 €

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Viimeksi päivitetty: Huhtikuu 2020.


Jos on jotain epäselvää tai kysyttävää, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä tai jättämällä asiasta soittopyynön. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Varaukset lasientummennuksesta vain puhelimitse. Pyydä tarjousta tästä.